TRANSPORT GRATUIT IN ROMANIA
0 Cart
Added to Cart
  You have items in your cart
  You have 1 item in your cart
  Total
  Check Out Continue Shopping
  1. Începe-ți procesul de împuternicire DAS MATIA prin creearea tricoul tau. unic din bumbac organic certificat GOTS & Fair Trade. Tricoul din bumbac organic reprezintă capacitatea ta de a-ți crea propria realitate. Crearea tricoului tău marchează momentul în care îți asumi responsabilitatea asupra vieții tale și începi să creezi viața care te pasionează.
  2. 3% din profitul anual va fi reinvestit în proiecte de sustinere a drepturilor femeilor. Poți alege în ce proiect doresti să investiți.
  3. Vei integra o comunitate de femei dornice să susțină alte femei pe calea lor de transformare.

  Acestea sunt ONG-urile partenere si suntem încântate să colaborăm, deoarece suntem congruente în dorința noastră de a lupta pentru egalitatea de gen și împotriva violenței împotriva femeilor. 3% din toate profiturile sunt reinvestite în proiecte de suport pentru drepturile femeilor.

  SPICC

   

   

  SPICC este o organizație non-guvernamentală, apolitică şi feministă care militează împotriva discriminării de gen prin activism și advocacy. SPICC sprijină prin acțiunile sale egalitatea de șanse, emanciparea femeilor, incluziunea socială, educația și politicile publice sensibile la gen.

   

   

  Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen (A.L.E.G.)

  Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen (A.L.E.G.) este o organizație non-guvernamentală activă din 2004 în domeniul combaterii și prevenirii violenței împotriva femeilor și promovării egalității de gen.  

   

  ANAIS

  Scopul principal al asociației ANAIS îl reprezintă promovarea, respectarea și apărarea drepturilor femeilor, copiilor și tinerilor. Asociația își propune să acționeze pentru modificarea politicilor și legislației în beneficiul femeilor. Activăm în vederea sprijinirii victimelor violenței în familie prin dezvoltarea de servicii și implicare la nivel de politici publice în domeniu.

  FILIA Center

  Centrul FILIA este o organizație feministă care sustine femeile să-și facă vocea auzită lucrând direct în comunități prin politici de advocacy, activism, campanii de sensibilizare, cercetare și analiză. FILIA încurajează dezvoltarea unei societăți incluzive în care drepturile femeilor și diversele lor nevoi sunt recunoscute, respectate și în care tuturor oamenilor li se oferă oportunități egale.