TRANSPORT GRATUIT IN ROMANIA
0 Cart
Added to Cart
  You have items in your cart
  You have 1 item in your cart
  Total
  Check Out Continue Shopping

  Ce este DAS MATIA?

  DAS MATIA este un concept care imbina designul de moda si dezvoltarea personala.

  DAS MATIA este o comunitate globală de femei pasionate de a creat lucruri frumoase, a creste la nivel personal si a contribui la binele social.

  DAS MATIA esti TU.

  TU care iti arati puterea feminina si neimblanzita.

  TU care esti o femeie pasionata, determinata si plina de seva.

  TU care alegi constient sa traiesti o viata semnificativa, implinita, contribuind în acelaai timp la bunastarea celorlalti.

  TU care traiesti viața după propriile tale valori, fara sa-ti ceri scuze ca esti cine esti tu cu adevarat.

  TU si cu MINE, impreuna ne relevam ADEVARATUL SINE in timp ce cream un simplus tricou. Un tricou pe care sta scrisa TU, TU cea care traieste asumat, TU care alege sa poarte moda ca o declaratie care dovedeste adevarata ta natura, un tricou simplu care este o creatie de moda prin care tu strigi din adancul sufletelui tau: „Sunt cine aleg sa fiu!”

  TU esti DAS MATIA.

  Impreuna suntem o comunitate de femei puternice, pline de sarm, determinate și elegante, care nu isi mai focuseaza atentia pe tristete, pe drama, ci pe ceea ce putem face noi pentru a schimba lumea din jurul nostru.

  SUNT pentru ca TU ESTI ii impreuna cream oportunitati pentru alte femei de pe glob, astfel incat si ele sa isi traiască adevarul si sa creeze viata la care au visat dintotdeauna.

  DAS MATIA pune un accent puternic pe un adevar esential ca atunci cand vorbim despre drepturile femeilor vorbim despre drepturile omului.

  DAS MATIA promoveaza o cultura a pacii si a libertatii personale; o societate in care femeile se bucura de dreptul de a duce vieti libere, demne, in deplina bunatate si implinire. Prin dorinta de libertate și egalitate, DAS MATIA sprijina emanciparea femeilor, egalitatea de gen si drepturile fundamentale ale omului, asa cum se prevede in Declaratia universala a drepturilor omului.

  DAS MATIA afirma:

  Sunt.

  Sunt iubire.

  Sunt a mea.

  Sunt cea care alege cine sunt si ceea ce vreau sa fac.

  Sunt, in mod natural, creativa, plin de resurse, completa.

  Imi celebrez vulnerabilitatea si autenticitatea.

  Imi imbratisez emotiile.

  Cred ca sunt demna de a face lucruri marete.

  Cum cream tricourile din bumbac organic

  Cream tricourile noastre in Romania, iar toti angajatii nostri sunt femei, deoarece sprijinim drepturile femeilor.

  Suntem extrem de onorate si mandre de a colabora cu TrueColours Textiles, compania care ne furnizeaza tesaturile ecologice si sustenabile din care cream tricourile din bumbac organic.

  Partenerii nostri din India tes si vopsesc in mod natural bumbacul nostru organic, fara coloranti chimici. Tesaturile sunt certificate GOTS și Fair Trade (FT). Bumbacul organic certificat GOTS si FT este realizat de artizani indieni, folosind metode traditionale vechi de tesut, care creeaza locuri de munca pentru mii de oameni.

  Creatiile noastre sunt realizate manual in Romania de femei pentru femei. Folosim bumbac organic certificat GOTS si FT atat pentru tricouri, cat si pentru broderie. Ne brodam piesele cu fir din bumbac organic produs in Europa.